Populärt sportinnehåll

OBOS Damallsvenskan

Allt sportinnehåll

OBOS Damallsvenskan

OBOS Damallsvenskan

NENT Group och Elitfotboll Dam (EFD) har kommit överens om ett långsiktigt partnerskap som innebär att Viaplay, med start våren 2022, kommer direktsända samtliga sju matcher varje omgång från Sveriges högsta serie OBOS Damallsvenskan. Totalt innebär det 182 matcher varje år.

Mobil 1 The Grid

Mobil 1 The Grid

Se det bästa från Formel 1, NASCAR, WEC och IndyCar och och ta del av exklusivt material från de största teamen och förarna.

Landslagsstjärnorna gästar Viaplay Vinter

Landslagsstjärnorna gästar Viaplay Vinter

Viaplay Vinter möter flera av de svenska landslagsstjärnorna inför vintersportsäsongen 2021/22. Exklusivt studiomagasin under ledning av programledarna Johanna Ojala och Suzanne Sjögren.

The Football Capital of the World

The Football Capital of the World

Liam Barker utforskar kulturen, charmen och passionen kring klubbarna som gör London till fotbollens huvudstad.

Sportklubben

Sportklubben

Sportklubben är ett aktuellt sportprogram där vi skapar på ytan runt de största sporthändelserna i världen. Sportklubben har vinklarna, analyserna och intervjuerna som de andra sportprogrammen saknar. Med Viasats digra sportarkiv i ryggen så gör programmet tillbakablickar och vi plockar fram sportögonblick som ingen glömmer.

Hockeyklubben

Hockeyklubben

Hockeyklubben sänds varje tisdag och bevakar hela hockeyvärlden - såväl den svenska hockeyn i SHL och HockeyAllsvenskan som NHL, KHL och CHL. Dessutom håller vi så klart koll på Sveriges mest folkkära landslag, Tre Kronor. Vi tar en titt på veckans hetaste händelser, listar de snyggaste mål och går på is och lär ut tekniska detaljer i Hockeyskolan. Dessutom träffar Jonatan Lindquist våra största NHL-stjärnor i personliga möten och tar med tittarna bakom kulisserna i världens största hockeyliga.

Klubbhuset

Klubbhuset

Golfmagasinet Klubbhuset bjuder på intressanta gäster och intervjuer med stjärnspelarna. Våra experter levererar de senaste nyheterna inför varje tävling och bjuder på tips om hur banan ska spelas.

Mellan Raderna

Mellan Raderna

Prisade komikern Anders Jansson älskar engelsk fotboll. Därför är "Mellan Raderna" hans drömprogram. Och älskar man engelsk fotboll lika mycket som Jansson, då får man absolut inte missa det här magasinet. Den perfekta blandningen av skratt och fotbollsnörderi.

Viasat Hockeys Pvodcast

Viasat Hockeys Pvodcast

Viasats experter guidar dig genom det senaste inom hockeyns värld.

NHL Tonight

NHL Tonight

Ladda upp inför NHL-säsongen!

ESPORT-TV

ESPORT-TV

ESPORT-TV är ett esportsmagasin som avhandlar de hetaste nyhetshändelserna och de största snackisarna. Programledare är esportslegendaren Emil “HeatoN” Christensen och med sig har han en panel bestående av experterna Erik Askered och Peter Strömberg.

Fight Week

Fight Week

Viaplay Fight Week ger dig de senaste nyheterna från MMA-världen.

VM med Klara och Peter

VM med Klara och Peter

Ta del av allt som händer under VM-festen från Danmark med Peter Jihde och Klara Svensson.

Inside Tre Kronor

Inside Tre Kronor

Sportbladets Jimmy Wixtröm har följt Tre Kronor inifrån under flera mästerskap – nu gör han det igen. Häng med bakom kulisserna hos Sveriges mest folkkära landslag.

Tre Kronor - världsmästarna

Tre Kronor - världsmästarna

Tre Kronor ska försvara VM-guldet från 2017. Men hur ser slitet ut resten av året när hockeyhallarna ligger tysta? I dokumentären ”Tre Kronor – världsmästarna” har Ola Wenström åkt jorden runt och fått unik inblick i hur förbundskapten Rikard Grönborg bygger sin VM-trupp.

Man vs Machine

Man vs Machine

Vem är bäst - människor eller maskiner?

Gran Turismo

Gran Turismo

Gran Turismo (GT) är den italienska termen för exklusiva sportbilar som är till för mer än att åka fort. Gran Turismo är en livsstil för de utvalda som åker mellan världens vackra platser i sina vackra bilar och lever det goda livet. I programmet Gran Turismo åker vi med Gunnar Dackevall genom England, Italien och Sverige för att hitta de vackra vägarna, den goda maten och de undangömda pärlorna att övernatta på.

Gumball 3000

Gumball 3000

För andra året i rad deltar Erik och Mackan i den spektakulära och exklusiva biltävlingen Gumball 3000. Den här gången har de sällskap av viljestarka östermalmstjejen Nelli som ska se till att herrarna inte somnar bakom ratten. Erik och Mackan och Nelli gasar sig under den sju dagar hårda tävlingen från starten i London till målgången Istanbul. På vägen passerar de bland annat Barcelona, Venedig och Monacos klassiska Grand Prix.